Afvallen Met Laser Zwolle :

Gevonden op internet (vertaling): Laat Afvallen Gadgets echt werken?

Het hangt allemaal af van jou en het programma dat u kiest. Er is nog geen vervanging voor het oude gezegde calorieën in – calorieën uit = gewichtstoename of-verlies. Met andere woorden, als je meer eet dan je verbrandt, je gaat gewicht. De vraag te krijgen is, wat zal ons helpen in ons hectische leven beter te maken voedingskeuzes? Er zijn nogal wat verschillende high-tech programma’s die er zijn dat kan u helpen. Natuurlijk, als je ze niet gebruikt, dan is er niets zal je helpen. We komen terug naar de basis weer, niet wij – YOU. One high-tech-programma, het eten Phone service, geeft u direct ‘live’ feedback op elke maaltijd je eet om u te helpen uw voedsel dagboek. Je weet wel, het tijdschrift waar je moet het bijhouden van alles wat je eet, zodat je weet hoeveel calorieën u verbruikt. Ja, right.

Anyway, met de Voedsel-Phone service betaalt u een maandelijkse vergoeding van 149 dollar op de hoogte blijven aangesloten, via uw mobiele telefoon, aan diëtisten die beschikbaar zijn 27/7. Wanneer je de drang om te eten krijgen, moet je een digitale foto van wat je wilt chow neer op klikken, elektronisch verzenden ervan naar een levensmiddel telefoon coach en de coach zal terug bellen u direct met een “thumbs up” of “thumbs down” langs met suggesties voor wat te doen in plaats, zoals het eten van een halve portie van uw gewenste treat. Of natuurlijk het nadeel van deze dienst zijn de kosten, en bent u in feite gaat om een ​​beeld van al het voedsel dat je eet elke dag in te nemen? Informatie: Afvallen Met Laser Zwolle. Ook heeft een foto niet geven u het hele verhaal, net als hoeveel vet, suiker, zout of calorieën in een schaal. Het kan nuttig zijn in de controle over de porties, maar dit een vrij dure manier om it. If doe je niet graag schrijf alles op wat je eet en kijk omhoog hoeveel calorieën, vet, zout, enz. is in die maaltijd, zijn er computerprogramma’s die helpen om je op je gewichtsverlies regime. Deze programma’s variëren van eenvoudige maaltijd afbraak aan geavanceerde tracking van zowel dieet en fitness doelen, met maaltijd suggesties, lichaamsbeweging regimes en de dagelijkse voortgangsrapportages. Veel werken ook in PDA’s. De gemiddelde kosten zijn $ 35 – $ 49. De deskundigen, zoals Lona Sandon, MS, RD, een woordvoerster van de American Dieetetic Association, stelt: “Door het gebruik van software om uw vooruitgang te volgen in de tijd, kunt u uw prestaties in print, die kunnen worden zeer motiverend. ” Net als bij voedsel tijdschriften, Sandon zegt, deze computerprogramma’s ook de bewustwording over het eten van habits. Lees meer: Afvallen Met Laser Zwolle.

Afvallen Met Laser Zwolle

Of Natuurlijk wil je niet een computerprogramma dat houdt je op de computer voor langere tijd wanneer u zou moeten rond te bewegen. Balans is de sleutel here. There zijn verschillende online dieet programma’s die de elektronische versie van de groep aanpak om gewicht te verliezen. Met de kracht van een virtuele gemeenschap om uw gewichtsverlies doelstellingen te ondersteunen, deze programma’s zijn uitstekend als je niet kunt veroorloven in-persoon voedingswaarde counseling, of het is niet handig voor je. Terwijl u bij de computer zit hoe dan ook, deze websites zijn zeker productiever dan het spelen van games of surfen. U hoeft alleen zou kunnen maken nieuwe vrienden too. New York University voedingsdeskundige Samantha Heller, MS, RD, zegt: “Er zijn diverse studies die suggereren dat Internet gewichtsverlies programma’s kan heel nuttig zijn. ” Ze meldde ook dat een studie bleek dat het toevoegen van persoonlijke begeleiding via e-mail aanzienlijk gewichtsverlies verbeterd bij volwassenen met een risico op diabetes. Anything die u kunnen helpen met controle over de porties en motivatie zal zeker je blijft op de weg naar een betere gezondheid, als je het gebruikt. Het komt allemaal terug naar je houding. Je moet willen krijgen gezonder en je bent de enige die kan

Alles over: Afvallen Met Laser Zwolle.